O nama

Futurizam predstavlja prvo preduzeće koje se bavi turizmom sa stanovišta njegovog razvoja i poboljšanja.

Kontakt
Budimo u kontaktu

Novosti

15-18.09.2012
OBUKA LOKALNIH TURISTIČKIH VODIČA PRIJEPOLJA

U saradnji kompanije Futurizam doo, Kancelarije za mlade u Prijepolju, Turističke organizacije Prijepolja pokrenut je projekat obuke lokalnih turističkih vodiča Prijepolja.

Opširnije
28.09.2012
ODRŽAN PRVI GODIŠNJI SKUP TURISTIČKIH VODIČA VOJVODINE

U okviru Sajma turizma u Novom Sadu, dana 28.09.2012. godine, u Hali Master održan je Prvi godišnji skup licenciranih turističkih vodiča Vojvodine.

Opširnije
15.07.2012
Futurizam ekspert za turizam

Futurizam jedina kompanija iz privatnog sektora, učesnik u obuci koja je sprovedena kao deo projekta finansiranog od Evropske Unije „Podrška za implementaciju Nacionalne strategije za razvoj turizma Srbije“ i podržana od Ministrastva ekonomije i regionalnog razvoja.

Opširnije
10.03.2012
Održana radionica na temu „Razvoj turizma i turističkih proizvoda u opštini Bogatić“

Dana 10.03.2012. god., Futurizam d.o.o. u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Bogatić je organizovao prvu jednodnevnu radionicu u opštini Bogatić na temu “Razvoj turističkih proizvoda opštine Bogatić”.

Opširnije
29.09.2011
Potpisan Ugovor za „Stari dvorac“ u Beočinu

Na Sajmu turizma u Novom Sadu, 29. septembra na štandu opštine Beočin, potpisan je Ugovor o zakupu „Starog dvorca“ u Beočinu, između opštine Beočin i privrednog društva za konsalting u turizmu Futurizam d.o.o.

Opširnije
06.10.2011

Projektu kompanije Futurizam „The best of Novi Sad“ su odobrena sredstva od strane Razvojne banke Vojvodine i Fondacije „The State of Exit“. Ova sredstva se dodeljuju fizičkim licima, organizacijama i preduzetnicima koji su osmislili kreativne projekte za unapređenje i obogaćenje turističke ponude Novog Sada.„The best of Novi Sad“ je projekat kojim se uz pomoć tajne kupovine procenjuje kvalitet usluga u ugostiteljskim objektima.

Opširnije